Friday, December 02, 2011

Segmen Aku dan Zodiak


morning sume..(morning ke kul11am ni) huhuhu....
Pagi2 ternampak lak 1 segmen ni... mcm best so nk join la...
meh la join skali...
click (^_^) 



Nak cite sikit la pasal blog "luahan rasa seindah bahas ni" huhuhu
blog ni aku sje je wat sebab nak share tentang kehidupan manusia melalui pemerhatian dan ape yang aku rase... kadang2 je terselit pasal aktvt harian aku hehehe...
Aku lahir 29/04/1987
dah berusia dah rupenye aku ni kan...
dan zodiak aku taurus...hehehehe...
k la panjang sangat lak aku brceloteh...
jom la join ramai2 ye....



!!Terima Kasih Sebab Sudi Baca....Jangan Lupe Komen Dan Like ye!!

4 Corat Coret:

fierul said...

thanks coz join . :)

yura said...

@fierul
ok..sje suke2

Nur Lavender said...

saye dah follow Yura..kita sebaya..hehe..follow saye balek k..:)

http://serakserakbasah.blogspot.com/2012/01/segmen-aku-dan-zodiak.html

yura said...

@Nur Lavender
la ye ke...hehe ok

Copyright @ segala penulisan adalah hak milik cik zura