Friday, December 16, 2011

Best Ke Kelas Blogger Efektif









Ramai lagi yang masih tertanya2 Apa Itu Blog?? perkataan blog sering di perkatakan sejak akhir-akhir ini. Mungkin ader juge pihak yang sering menggunakan blog ini untuk tujuan yang tersendiri. ader gak yang tak tahu bahawa membuat blog aelah percume dan mudah untuk di daftarkan.

Apa itu blog??? Blog ader la satu singkatan dari perkataan 'web log'.  Ia adalah catatan melalu talian tak seperti buku log yang memerlukan pen dan kertas untuk meluahkan sesuatu...

bukan ni yang nak di ceritakan.... sbenarnye nak cte semalam 14hb 12 2011 Felda tepat aku bekerje ni (tapi aku bukan keje ngan felda atupun yang berkaitan ngan felda) ader menganjurkan kelas blogger efektif bersama en UU n en ZZ (name singkatan) dari Hq Felda.... dah lame tempat keje (PJK felda maokil 1) aku tak ramai yang datang sejak bulan 7 lepas almaklumla sume dah ader tenet kat umah lepas dapat netbook free. tak sangka sambutan begitu memberangsangkan... tak sangke ramai yang meminati kelas tersebut walaupun selama ni kami mewar-warkan tempat keje aku ni ader kelas blog... em......tapi tak kisah la sume 2... alhamdulillah kelas berjalan dengan lancar...
nak tengok video kelas kami click (^_^) sumbangan dari Felda Forever









***banyak lagi gambar tapi malas nak masukkan hehehe 
......cukup la ni kan.....





!!Terima Kasih Sebab Sudi Baca....Jangan Lupe Komen Dan Like ye!!

Copyright @ segala penulisan adalah hak milik cik zura