Saturday, December 03, 2011

Anak Imam Muda Nazrul Rupenye....







Selamat  petang sume kawan2....hehehe petang ni tangan ni leh lak nak update status blog ni sambil meng....inai tangan ni huhuhu dah la waktu keje..gatal betul.. tadi baru balik dari jemputan kawin nampak la inai kat tangan pengantin 2.. tangan ni pun gatal gak nak pkai..tapi sebelah tanga je la.. huhu nak tggu time kawin baru pkai 2 tak tahu ble.... nasib baik la Manager aku ni pun nak join skali pkai inai gak huhu....





Yang baju biru tu la kawan aku a.k.a adik imam muda nazrul ( ni time raye )

bukan ni yang aku nak cite... aduh susah nak menaip sebab tangan masih ade inai wp sebelah tangan je hahaha... Aku nak cite pasal sorang budak ni yang carenye mencuit aty aku... comel lak 2... ari ni makcik die si Nurrul aini baru upload kat youtube setelah sekian lame aku tunggu (padahl raye ari 2 dah tgk huhu)... meh tgk video ni dulu... tapi......sedihnye tak dapat nak upload video 2 tak tahu la nape..... so click la sini ye......





Ni gambar family imam muda nazrul tapi 2 orang kat belakang 2 xpastila sape ...
Ni anak kepada imam muda nazrul yang merupekan seniur aku a.k.a ketua pelajar kat sekolah dulu dan adik die lak kawan sekelas... aku cume leh bagi link je... video nnt aku masukkan kalo kawn aku 2 dah anta email ye.....


K la tangan ni dah comot2 ngan inai...habis netbook ni..hehehehe :)


!!Terima Kasih Sebab Sudi Baca....Jangan Lupe Komen Dan Like ye!!

3 Corat Coret:

miss atie said...

nak inai jugak!!! :)

yura said...

@miss atie
hehehhehehe ala atie kak ida dah habiskan la haha

Anisah said...

Sy da follow awak balik :)
Thanks for follow =)

Copyright @ segala penulisan adalah hak milik cik zura