Wednesday, October 11, 2017

AKHIRNYAA!!!

 
 
Wahhh akhirnye berejam duduk depan PC ni jumpe pun blog lame ni...

Godeh2 FB untuk buat bende lain skali jumpe pulak link blog ni..
punye la terkejut ya ampunnnnnnnn.... last update nov 2015..
nampak tak kat ctu bape tahun dah tak buka siap lupe guna email n password...
google google n google try n erorr akhirnye....
Taaadaaaaaaaaaaa....
dah boleh menulis semule... 
tunggu yura free hokey nnt yura share link nak dapatkan semule password n email yang berkurun lame kite lupekan..

!!Terima Kasih Sebab Sudi Baca....Jangan Lupe Komen Dan Like ye!!

Saturday, November 28, 2015

Berubah...

Masa yang menyebabkan kite berubah... 
Kematangan membuatkan kite terus mengalah....
Kesabaran membuatkan kite terus bertahan...
Perubahan bile penat dengan semua fantasi dunia..... 

!!Terima Kasih Sebab Sudi Baca....Jangan Lupe Komen Dan Like ye!!

Copyright @ segala penulisan adalah hak milik cik zura