Sunday, October 09, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Jom Join segmen ni nak x???
kalo nak meh la click




Nama Blog : Luahan Rasa Seindah Bahasa

Nama Blogger : yura

tahun Mula Berblog : Bulan september 2011 ( baru je nak mule2 belajar

Jumlah Follower Masa Join segmen ni : 10 org je ( malu lak nak bagitahu huhu )

meh la Join sekali sape2 yang berminat nak tambah follower...
Tarikh tutup 10 oktober 2011



!!Terima Kasih Sebab Sudi Baca....Jangan Lupe Komen Dan Like ye!!

14 Corat Coret:

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih kerana sudi untuk menyertai segmen www.hasrulhassan.com

Moga apa yang dihajati menerusi segmen itu tercapai.

ikhlas dari;
wwww.hasrulhassan.com

HasrulHassan [HH] said...

mana widget follower?

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur.

http://waniewonek.blogspot.com

!! YaNa YassiN !! said...

Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

aisyah jumpaan said...

assalamualaikum!
datang-datang la blog saye ye! :D
dari segmen sama jugak!
http://ahmongurlz.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Terjah dr segmen HH.. :)

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

sue perbs.. said...

sy dtg menambah follower... jemput2 singgah ek

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

gaung said...

hai tuan rumah..kami datang lewwat sgt eh...maafkan kami ..maafkan kami.baru hari ni ley BW..JGN MARA YER..HEHE


.MAI LA LAWAT KAMI ..BACA ENTRI2 pANAS LAGI NI :nenek naik haji umur 102 tahun,aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera singgah dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miera ye .

Salam perkenalan :)

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil

singgah dari segmen yang sama...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

Copyright @ segala penulisan adalah hak milik cik zura